Легендата на Челси Джон Тери е шокиран от второто поражение на тима

...
Легендата на Челси Джон Тери е шокиран от второто поражение на тима
Коментари Харесай

Джон Тери бесен от загубата на Челси срещу Саутхемптън

Легендата на Челси Джон Тери е шокиран от второто проваляне на отбора във Висшата лига. Във вторник вечер тимът загуби с 1:2 при гостуването си на Саутхемптън и има единствено два триумфа в пет мача. Преди това " сините " от Лондон пропуснаха да победят Тотнъм и бяха съкрушени от Лийдс.

" Мразя да виждам по какъв начин ни бият. Саутхамптън бяха доста положителни, само че и ние изглеждахме извънредно нестабилни. Нямам самообладание трансферният прозорец да затвори, с цел да можем отборът ни да се дефинира откъм състав и скица. Толкова доста ни липсва Рийс (Рийс Джеймс - б.р., който е болен), когато той не играе. Той е на 22 години и според мен е предстоящ капитан ", гласи обявата на някогашния бранител в " Туитър ".

От миналата година Джон Тери работи в Челси, като е претрупан с разнообразни функционалности въз основата в Кобъм. Там той води занимания, съветник е на треньорите в школата и е наставник на футболистите от академията, а също така оказва подпомагане за връзката с техните родители.
 Република България Лайпциг отхвърли и последната оферта на Челси за Йошко Гвардиол
Република България Лайпциг отхвърли и последната оферта на Челси за Йошко Гвардиол

Интерес към 20-годишния хърватски национал е имало и от Манчестър Сити
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР